Blijf Op De Hoogte van PHP Ontwikkelingen

Welkom bij PHP Nederland, jouw bron voor het laatste nieuws, updates en informatie over PHP. Ontdek de nieuwste features, leer over handige tips en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de PHP-wereld.

Heb je vragen, suggesties of wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op!

PHP Blog: Nieuws, Updates, Hulp

PHP Benchmarks voor versie 8.1, 8.2 en 8.3

PHP is een van de meest gebruikte programmeertalen aan de serverzijde. Door de jaren heen zijn er veel nieuwe versies uitgekomen en dus ook veel nieuwe verbeteringen. Deze verbeteringen zijn vaak gerelateerd aan prestatieverbeteringen. In deze blog bespreken we de prestatieverbeteringen van PHP-versies 8.1, 8.2 en 8.3 die zijn gebenchmarked.

Onthulling van PHP 8.3: Een nieuw tijdperk voor webontwikkeling

PHP, de populaire server-side scripttaal, heeft zijn nieuwste versie geïntroduceerd, PHP 8.3. Deze nieuwe release zit vol met spannende updates en toevoegingen, klaar om te herdefiniëren hoe ontwikkelaars webapplicaties maken.

Nieuwe Symfony versies 6.4 en 7

Deze november komen twee nieuwe symfony versies er aan 6.4 en 7.0. In dit artikel zullen we uitleggen welke verschillen er zijn en naar welke versie je het best kunt updaten. Ook zullen we een aantal nieuwe features doornemen.

PHP 7 en 8

PHP is nog steeds een van de meest gebruikte ontwikkelingstalen op het web en wordt nog met regelmaat vernieuwd en verbeterd. In november 2020 is PHP8 uitgekomen, deze versie kwam met prestatie verbetering en nieuwe features. PHP7 Support is gestopt in november 2022.