php logo

PHP Nederland - De Centrale Hub voor PHP Ontwikkelaars

Ontdek waarom PHP Nederland het favoriete platform is voor ontwikkelaars. Verken PHP-voorbeelden, recente updates en meer.

Symfony
Laatste Stabiele Versie: 6.3

Symfony is een open-source PHP-framework dat is ontworpen voor de snelle ontwikkeling van complexe PHP-toepassingen.

PHP
Laatste Stabiele Versie: 8.2

PHP biedt alles wat je nodig hebt voor je website of platform, inclusief databases, blogs, bedrijfssoftware, webshops, etc.

PHP Benchmarks voor versie 8.1, 8.2 en 8.3

Gepubliceerd op: 20.03.2024

PHP is een van de meest gebruikte programmeertalen aan de serverzijde. Door de jaren heen zijn er veel nieuwe versies uitgekomen en dus ook veel nieuwe verbeteringen. Deze verbeteringen zijn vaak gerelateerd aan prestatieverbeteringen. In deze blog bespreken we de prestatieverbeteringen van PHP-versies 8.1, 8.2 en 8.3 die zijn gebenchmarked.

Lees Meer

Onthulling van PHP 8.3: Een nieuw tijdperk voor webontwikkeling

Gepubliceerd op: 08.01.2024

PHP, de populaire server-side scripttaal, heeft zijn nieuwste versie geïntroduceerd, PHP 8.3. Deze nieuwe release zit vol met spannende updates en toevoegingen, klaar om te herdefiniëren hoe ontwikkelaars webapplicaties maken.

Lees Meer

Nieuwe Symfony versies 6.4 en 7

Gepubliceerd op: 15.11.2023

Deze november komen twee nieuwe symfony versies er aan 6.4 en 7.0. In dit artikel zullen we uitleggen welke verschillen er zijn en naar welke versie je het best kunt updaten. Ook zullen we een aantal nieuwe features doornemen.

Lees Meer

PHP 7 en 8

Gepubliceerd op: 15.09.2023

PHP is nog steeds een van de meest gebruikte ontwikkelingstalen op het web en wordt nog met regelmaat vernieuwd en verbeterd. In november 2020 is PHP8 uitgekomen, deze versie kwam met prestatie verbetering en nieuwe features. PHP7 Support is gestopt in november 2022.

Lees Meer